Üzletviteli és Jogi tanácsadás - Mediátor Mérleg Kft.

Üzletviteli és jogi tanácsadás

Igény esetén nyitottak vagyunk vállalkozásindítás előtti konzultációra, ennek során pedig tanácsot adunk arra vonatkozóan, hogy milyen formában lenne költséghatékony a társaság működtetése.

A már meglévő ügyfeleinknek, már bejegyzett cégeknek pedig azért ajánljuk ezt a típusú tanácsadást, mert így tudjuk a vállalkozásából a legtöbbet kihozni, hiszen segítünk értelmezni, valamint cégére vonatkoztatni a hatályos jogszabályokat.

Azt látjuk, hogy a vállalkozások nem mindig tartják fontosnak azt, hogy erre a területre időt, pénzt és energiát szánjanak, pedig elengedhetetlen, hogy tiszta képe legyen üzleti- és pénzügyi lehetőségeit illetően, hiszen csak így tud hatékonyan és eredményesen a fő tevékenységére koncentrálni, és bevételt termelni.

Tudatos tervezés szükséges ahhoz, hogy bármilyen változásra könnyen reagáljon a cége, mind a hatékony felkészülést, mind az alkalmazkodást tekintve. Továbbá könyvelését és pénzügyi helyzetét illető naprakészség elengedhetetlen hitelfelvételhez, vagy pályázaton való induláshoz.