• 1145 Budapest, Gyarmat u. 5/b.
  •   2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 5.

Szolgáltatásaink

Könyvelés Zuglóban és Budaörsön.

A Mediátor Könyvelő Iroda több mint húsz éves tapasztalattal, magasan kvalifikált szakemberekkel, naprakész tudással áll rendelkezésére.

Könyvelés

Magabiztos tudással végezzük EVA- és KATA alanyok nyilvántartásának vezetését, RT, KFT, BT, nonprofit és egyéb szervezetek, egyéni cégek és egyéni vállalkozók, valamint külföldi társaságok magyarországi fióktelephelyeinek-, és magyar társaságok külföldi fióktelephelyeinek teljes körű könyvelését, az anyacég felé történő jelentések elkészítését a magyar mellett angol- és német nyelven is.

Adótanácsadás

Vállaljuk a társaság működésével kapcsolatos adóbevallások, beszámolók, egyéb adatszolgáltatások (társasági adó, áfa, egyéb adók, termékdíj, iparűzési adó, éves beszámoló, KSH adatszolgáltatás) elkészítését és benyújtását.

Képviselet hatóságok előtt

Eseti meghatalmazással képviseljük és eljárunk ügyfeleink nevében a hatóságok előtt. (NAV, VPOP, Önkormányzat, OEP, ONYF)

Munkaügyi szolgáltatás

Elvégezzük a biztosítottak ki- és bejelentését, a havi bérelszámolást, elkészítjük és benyújtjuk az ezzel kapcsolatos bevallásokat.

Székhelyszolgáltatás

Igény esetén a székhelyszolgáltatást is nyújtunk ügyfeleinknek.

Üzletviteli és jogi tanácsadás

Irodánk együttműködik ügyvédi irodákkal, ezzel is a komplex szolgáltatást kívánunk nyújtani.