Székhely szolgáltatás - Mediátor Mérleg Kft.

Székhelyszolgáltatás

Amennyiben szükséges, ügyfeleink részére székhelyszolgáltatást biztosítunk. Fontos tudnia, hogy azon cégek/vállalkozások számára tudunk székhelyszolgáltatást nyújtani, akik könyvelését hónapról hónapra mi végezzük el.

Magyarországon a cégalapítás folyamata során be kell jelenteni a cég székhelyét. Teljesen törvényes megoldás az, ha egy cég székhelye más címen található, mint ahol az ügyintézés történik. Sokféle olyan tevékenység van, amikor a cégnek nem szükséges ügyfélszolgálatot fenntartania, és nem is találkoznak személyesen az ügyfeleikkel, vagy ritkán.

Gyakori az, hogy a tulajdonos, illetve alkalmazottak a saját otthonukból is el tudják látni a céges teendőket, nem szerencsés azonban saját lakáscímet megadni cégalapításkor, hiszen ilyenkor például a hatósági ellenőrzéseket is az otthonunkban kellene lebonyolítani. Ezt a kellemetlenséget elkerülheti, ha igény beveszi nálunk a székhelyszolgáltatást.

A tevékenységbe beletartozik az, hogy minden székhelyre érkező levelet átveszünk, és folyamatosan értesítjük az ügyfeleinket a beérkező postáról.

Elérhetőségek

Térkép

Üzenetküldés

Érvénytelen adat!
Érvénytelen adat!
Érvénytelen adat!
Érvénytelen adat!

szechenyiplusz