Könyvelés - Mediátor Mérleg könyvelőiroda

Könyvelés

Precíz, naprakész, teljeskörű, és a jogszabályoknak teljes mértékben megfelelő könyveléssel biztosítjuk ügyfeleink számára a stabil számviteli hátteret. Tapasztalataink alapján KKV szektorban működő vállalkozásokkal és egyéni vállalkozókkal működünk együtt a legjobban.

Valószínűleg egy olyan könyvelő, aki egyedül dolgozik a saját otthonában, saját áram igénybevételével, és könyvelőprogram hálózat kialakításának igénye nélkül, első látásra szimpatikus árat határoz meg. Mi azonban szeretnénk Önt meggyőzni arról, hogy miért jár jobban, ha könyvelőirodánkkal működik együtt.

Úgy gondoljuk, sikerünk alapvető kulcsa a közös bölcsességben, és egymás segítésében rejlik. A legfontosabb előny ezzel kapcsolatban az, hogy nem egy ember egészségi állapotán és ráérésén múlik az, hogy az Ön könyvelési anyaga elkészül-e határidőre, hiszen bármilyen, akár előre nem látható helyzetben is segítjük egymást, így nincs késés, nincs elmaradt munka, nem kell kockáztatnia egy esetleges büntetés, vagy pluszköltség esélyét. Fontosnak tartjuk, hogy együtt beszéljünk meg helyzeteket, kikérjük egymás véleményét, így gyakran ugyanabban a témában más-más szempontokat találunk meg. Mindez azért lényeges, mert könyvelésünket az előregondolkodás jellemzi, és optimális gazdálkodási megoldásokat szeretnénk kínálni ügyfeleinknek.

Elérhetőségek

Térkép

Üzenetküldés

Érvénytelen adat!
Érvénytelen adat!
Érvénytelen adat!
Érvénytelen adat!

szechenyiplusz