Üzletviteli és Jogi tanácsadás - Mediátor Mérleg Kft.

Üzletviteli és jogi tanácsadás

Igény esetén nyitottak vagyunk vállalkozásindítás előtti konzultációra, ennek során pedig tanácsot adunk arra vonatkozóan, hogy milyen formában lenne költséghatékony a társaság működtetése.

A már meglévő ügyfeleinknek, már bejegyzett cégeknek pedig azért ajánljuk ezt a típusú tanácsadást, mert így tudjuk a vállalkozásából a legtöbbet kihozni, hiszen segítünk értelmezni, valamint cégére vonatkoztatni a hatályos jogszabályokat.

Azt látjuk, hogy a vállalkozások nem mindig tartják fontosnak azt, hogy erre a területre időt, pénzt és energiát szánjanak, pedig elengedhetetlen, hogy tiszta képe legyen üzleti- és pénzügyi lehetőségeit illetően, hiszen csak így tud hatékonyan és eredményesen a fő tevékenységére koncentrálni, és bevételt termelni.

Tudatos tervezés szükséges ahhoz, hogy bármilyen változásra könnyen reagáljon a cége, mind a hatékony felkészülést, mind az alkalmazkodást tekintve. Továbbá könyvelését és pénzügyi helyzetét illető naprakészség elengedhetetlen hitelfelvételhez, vagy pályázaton való induláshoz.

Elérhetőségek

Térkép

Üzenetküldés

Érvénytelen adat!
Érvénytelen adat!
Érvénytelen adat!
Érvénytelen adat!

szechenyiplusz